ATLS Instruktører

ATLS instruktørerne er udvalgt blandt de kurister, der har gennemført og bestået et ATLS  kursus. ATLS og ATCN kurserne udmærker sig ved, at der ikke alene er lagt stor vægt på instruktørernes faglige viden, men at der tillige kræves betydelige pædagogiske færdigheder. Kursene er præget af interaktive sceancer, hvor der undervises i små grupper. Dette stiller store krav til instruktørerne. Alle instruktørkandidater gennemgår derfor et 1,5 dages intensivt Instruktørkursus med fokus på undervisningsmetoder.


 

 

Koordinatorer

På ATLS og ATCN kurserne er det koordinatorerne, der sørger for alle de logistiske forhold er i orden. Bag kulisserne er der et betydeligt arbejde med klargøring af materialer, opsætning af stationer og andre praktiske gøremål. De løser også alle de større og mindre problemer, der måtte opstå.

 

 

   

Educator

ATLS og ATCN kurserne udmærker sig ved, at der ikke alene er lagt stor vægt på instruktørernes faglige viden, men at der tillige kræves betydelige pædagogiske færdigheder. Educator er for ATLS og ATCN "garant" for det pædagogiske niveau.

 

© 2003 ATLS - Advanced Trauma Life Support, Denmark. Hovedsamarbejdspartner: TrygFonden